torsdag 7. oktober 2010

Sånn kan det gå

Jeg hadde tenkt å vente en 40-50 år iallfall. Men på mandag skjedde det. Jeg glei på badegolvet og brakk - ikke lårhalsen, men ankelen. AUUUU!
Det bar på sykehus og til operasjon. Nå er jeg hjemme, med krykkene som min faste følgesvenn. Er så heldig at søster nettopp denne uka er på besøk og kan hjelpe med småting, men vet at jeg må "klare mæ søl" om ikke så lenge...
Det er ikke så vondt i foten når jeg bare tar de smertestillende som jeg skal, men det er veldig tungt for armene og for "hinke-foten", kjenner jeg. Her blir det styrketrening med litt skeiv fordeling.
I dag var vi ute en liten tur i hagen, og det var herlig å kjenne den friske lufta.

Blir det noe lesing på meg da? På sykehuset begynte jeg på en svensk krim av Håkan Nesser, "Låt det aldrig ta slut". Kom ikke så langt før det var dags at åka hem. Men her har jeg mange som venter på meg. For eksempel Rubinrød av Kerstin Gier, en tidsreiseroman med romantisk tilsnitt som av en eller annen grunn har blitt delt ut til norske folkebibliotek i kulturfond-ordninga. En skulle jo tro at alle Twilight-inspirerte spennings- og kjærlighetsbøker selger som varmt hvetebrød av seg selv. Men det er vel noe spesielt med denne da? Jeg får se.

3 kommentarer:

Merete (ei av 3 vise...).) sa...

Au, da! Keitt med slike skader, men trøyst deg med at du får lese enno meir! Ser til mi store glede at du også les barne- og ungdomsbøker :-) ...og at du har lese ein del hestebøker i seinare tid? I fare for at du allereie har blogga om boka utan at eg har sett det, håpar eg verkeleg nokon har tipsa den om "Hestenes klan" av Live Bonnevie i så måte? Ei bok du berre MÅ lesa medan du sit med foten høgt :-)
God betring!

elis lesebabbel sa...

Nei nei, stakkars deg! Grunnen til at Rubinrød er delt ut er at den har fått oversetterstøtte. Og akkurat DET skjønner jo ikke jeg da!
http://elislesebabbel.blogspot.com/2010/09/og-sa-har-man-lest-litt-fntasy-igjen.html

God bedring!

Synne sa...

Hei Merete! Hadde tenkt å nemne Hestenes klan saman med dei andre hestebøkene. Eg likte den godt, og den låg lenge i vente-på-blogginnlegg-bunka mi. Men så tenkte eg at andre måtte få låne den, og då vart det ikkje innlegg...

Eli: takk for tips om innlegget ditt - linker:)