tirsdag 8. november 2011

Fornøyd eller ikke?

Jeg har altså fått meg en helt ny Sony Reader, endelig! Og denne modellen, PRS-T1 (verdens letteste ebok-leser per i dag), passer IKKE til det lekre røde skinnetuiet jeg kjøpte til forrige modell, PRS-650, som jeg aldri fikk fordi de plutselig ikke ville selge den i Norge. Nemlig.

Ikke helt fornøyd med denne modellen. Den virker faktisk enda mer kantete enn den jeg har prøvd tidligere, mer gammeldags. Den har Wi-Fi, men jeg regner med at jeg må ha et trådløst nettverk i huset da?  Det følger med en trykkpenn, men jeg finner ikke noe sted å feste den når den ikke er i bruk.
Ellers er den gjenkjennbar, og den virker greit til det den skal virke til: e-bøker i svart hvitt.

Så får vi se hvor mye jeg bruker den!

En helt annen ting som jeg VAR fornøyd med, så til de grader, var den nye filmen om de tre musketerer. Orlando Bloom briljerte som skurk, og Matthew MacFaddyen (sist nevnt i samme innlegg som readeren) gjorde seg som musketer! Noen friheter har filmskaperne tatt seg i forhold til originalen (kan leses om her), de har blant annet innført lekre luftskip, men jeg klager ikke. Anbefales!Hva slags film liker du?

2 kommentarer:

Mari - Escape In A Book sa...

Jeg vil se filmen! Har ikke forsøkt meg på Sony sitt lesebrett men Kindle sitt Whispernet fungerer til nedlasting alle steder jeg har forsøkt(+det er gratis).

Synne sa...

Er egentlig skeptisk til alt trådløst, så tvilsomt om jeg vil bruke den typen nedlastning... men det er kjekt å ha det i bakhånd!