tirsdag 1. november 2011

Det var ei optimistisk bunke!

sa sjefen min da hun så hvilke bøker - eller kanskje helst hvor mange bøker - jeg skal låne med meg hjem fra biblioteket i dag.
Vi har fått en ny runde med kulturfondbøker, noen av dem har jeg venta ei stund på, og jeg må jo holde meg oppdatert! På torsdag blir det en ny runde med bokprat, og det ville vært flott å ha noe nytt å presentere for for eksempel 6. trinn. Eller 9. trinn neste uke.

Dette er bøkene jeg låner med meg hjem:
  • De dødes hus
  • Dødsengler
  • Mot
  • Mysteriet med treningsnarkomanen (!)
  • Den store tullingtesten
  • Heksesot (uavhengig fortsettelse av boka jeg kåra til beste leste ungdomsbok i 2010!)
  • Politihunden Falk til teneste
Jeg holder nå på med Artemis Fowl, og koser meg med den. Litt mye teknikk blir det av og til - serien passer nok best for gutter, hvis en skal la være å tenke kjønnsnøytralitet - men det er godt skrevet og spennende.
Ellers har jeg en del bøker jeg har lest i det siste og ikke blogga om. Bokanmeldelsene glimter med sitt fravær!
Jeg unnskylder meg med travle dager. Vet at det å ikke blogge kan slå tilbake på meg selv, for jeg husker mye bedre bøker jeg har skrevet om og slipper å tenke: "den var jo god... men hva var det den handla om?" Men så skal jo ikke livet og lesinga være bare stress heller.

Men: jeg har bestemt meg for at NaNoWriMo blir utsatt for min del. Altfor mye å gjøre utenom, klarer ikke å motivere meg nok. Håper å komme sterkere tilbake, og kanskje jeg poster starten på det som kanskje kan bli en roman, i denne måneden.


2 kommentarer:

annkolaas sa...

Jeg skal heller ikke delta i år pga mye å gjøre. Vi får komme sterkere tilbake:)

Anonym sa...

Vi har også fått kulturfondbøker og det er mye som frister! Litt tok jeg med meg hjem i dag og mye skal jeg lese etterhvert :-)