søndag 9. januar 2011

Best i 2010

Her kommer en liten video fra meg! Lagd med webkameraet jeg har hintet om flere ganger nå, som mamma & co fikk ett av til jul (så vi kan se hverandre når vi prates).
Håper jeg kan finne en måte å forbedre bildet på. Men budskapet får dere:)

10 kommentarer:

Bokelskerinnen sa...

Takk for en veldig god videoblogg og oppsummering. Det er ett av de beste blogginnleggene jeg har lest på lenge, du formidler bøkene på en sånn måte at jeg ble nysgjerrig på flere av dem og veldig inspirert.

Synne sa...

Takk skal du ha! Det er inspirasjon jeg sikter etter:) Det var gøy å lage videoen også.

Anonym sa...

Kjempe flott! Og jeg som akkurat har kjøpt Buffy sesong 1. Det gleder jeg meg til nå.

Mari - Escape In A Book sa...

Flott videoblogg! Jeg så den faktisk midt på natten her om dagen, men la ikke igjen noen kommentar. Du har en veldig behagelig stemme å lytte til :) Morsom måte å lage oppsummering på.

Jeg har laget en videoblogg tidligere på den engelske bokbloggen min men turte ikke vise fjeset mitt så det er bare stemmen som ble med der he he.

Synne sa...

knirk, hvordan fant du Buffy? Bare nysgjerrig:)

Takk for kommentarer - kanskje jeg gjør det igjen. Til neste år for eksempel. Eller før, hvis jeg ikke klarer å holde meg.

Mari - Escape In A Book sa...

Må innrømme at jeg ble nysgjerrig på om Knirk har sett Buffy tidligere eller om dette blir første møtet. Nå fikk jeg lyst til å se Buffy igjen.

Synne sa...

Den går visst på tv nå... var det tv2?

Mari - Escape In A Book sa...

Man kan i hvert fall se noen av episodene på TV Zumo men har ikke fått med meg hvilken TV 2 kanal som sender serien. Den gangen jeg fulgte med mener jeg den gikk på TV Norge men det begynner å bli noen år siden.

Var forøvrig ikke klar over at serien er "spinn-off" fra en middelmådigkomedie fra 1992.

elis lesebabbel sa...

IM
Po
NE
RE
ND
E!

Synne sa...

takk;)