fredag 11. mai 2012

Lite tå kort på ein tosdag

Den som vant giborten min og fikk bok - og overraskelse - var Ann Kristin.

GRATULERER!

Jeg er nå i den (noen vil si heldige) situasjonen at jeg har mange nye bøker hjemme som jeg gleder meg til å lese. Så er spørsmålet: når skal jeg få tid? Vel - jeg skal ta toget til Oslo i helga for å jubilere med mine kullinger fra bibliotekarutdanninga, og da hører det lesestoff til!

Jeg tenker jeg tar med meg Insurgent og kanskje bok 4 i Mortal Instruments-serien (City of Fallen Angels). Vi får se. Ellers har jeg lånt Spiral, foreløpig siste bok i Tunneler-serien og den historiske romanen Englefall av Tracy Chevalier (Victoriatiden. Ikke lest om før!)
Jeg har også nettopp fått første tegneseriebok i Game of Thrones-serien, og sist jeg var i Oslo kjøpte jeg American Gods av Neil Gaiman som jeg har hatt lyst på lenge (boka, ikke Gaiman, for de som måtte lure).


Leo forlag, 2011
Til slutt kan jeg si at jeg nettopp har lest ungdomsboka Søte hevn av Guy Didelez og Joke de Vloed. Jeg har tenkt å blogge mer om den, men kan kort si at den virker ugjennomtenkt og sprikende i både form, språk og tematikk. Skuffende, siden jeg liker andre barnebøker Didelez har skrevet. Uansett spår jeg at den på grunn av sterke følelser og dramatikk, ei fristende framside og ikke minst det korte omfanget vil få mange lesere på biblioteket!

2 kommentarer:

Siljeblomst sa...

Hurra for Ann Kristin :-D

Ann Kristin sa...

Hurra for meg. :D Nå skal jeg kikke ekstra i postkassa hver dag.

God tur til Oslo, håper reiselesinga er fornøyelig. :)