søndag 13. mai 2012

En smakebit på søndag: American Gods

HarperCollins, 2002

I dag er det søndag! Og da velger jeg en smakebit på søndag fra boka jeg holder på med, American Gods av Neil Gaiman. Jeg ble faktisk ikke ferdig med den på togturen(e), fordi jeg traff ei hyggelig amerikansk jente på toget til Oslo som jeg kom i prat med. Kanskje den beste grunnen til å legge ei bok til side! Men jeg er i gang, og så langt er boka virkelig interessant. Gaiman er en mester i å gjøre sine historier magiske, og samtidig sier de noe viktig om vår tilværelse som magiske historier ideelt sett skal.

Smakebiten kommer fra side 110. Et sitat så godt at det fikk meg til å overse mine gode forsetter om å ALDRI lage eselører i bøker:

Shadow thought about how one made the moon seem to come out of the sky and become a silver dollar, and what made a woman get out of her grave and walk across town to talk to you.

Det er Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten som er vert for En smakebit på søndag. Stikk gjerne innom bloggen hennes for å få med deg flere smakebiter - og kanskje du blir med på utfordringa?

7 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Jeg hadde samme problemet med The Grass Dancer, hadde lyst til å eseløre hele boka. :)

Flott at du hadde en fin tur. :)

Siljeblomst sa...

Nydelig smakebit, Synne!

Beathe sa...

veldig fin smakebit:-) Denne forfatteren er jeg veldig nysgjerrig på

Gråbekka`s Blogger sa...

Ble også veldig nyskjerrig på forfatteren og boken:) Takk for smakebiten og ha en flott søndag:)

Elin sa...

Jeg elsker denne boka. Den er intelligent og full av herlige referanser! En av få bøker jeg har lest flere ganger.

Eva @Utsikt frå Lia sa...

Flott smakebit frå ei veldig fin bok.

Unknown sa...

Hmmm, jeg ble faktisk litt nysgjerrig på denne boka, enda jeg har tenkt at jeg ikke liker NGs bøker, mest ordi jeg ikke er så glad i dette magiske ... Kanskje jeg må prøve en gang?
Flott smakebit!
Jeg er forresten veldig for eselører, ellers hadde jeg aldri husket det jeg vil huske ra bøkene ;)) Men jeg bruker det ALDRI som bokmerke! Det er fysje det ;))

ENJOY!
Pia xx