tirsdag 8. mai 2012

Første gibort her på bloggen!

Nå har jeg altså flytta inn i ny leilighet. Spennende. Ting er ikke helt oversiktlige alltid, og det viser seg at de ikke har vært det i nettkjøpene mine heller!

Det første jeg fikk i postkassen min etter flytting var to pakker fra Amazon. Dobbelt opp av to ting! Og dermed tenker jeg: gibort!


HarperCollins, 2012

1. Ei bok


Den første tingen du kan vinne er boka Insurgent av Veronica Roth. Det er fortsettelsen på science fiction-boka Divergent, som jeg tidligere har rost opp i skyene. Jeg rakk såvidt å begynne på andreboka i går, og det virker lovende!

Spørsmålet du må svare på er: Hvilken faction valgte Tris' bror i bok 1? Send svaret til autumnday77@hotmail.com senest torsdag 10. mai klokka 11.00.

G Clef

2. En annen ting


Den andre tingen har jeg ikke tenkt å røpe, men jeg skal gi et ganske tydelig hint. Det er snakk om nydelig musikk som jeg har vært ganske opptatt av denne våren! Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i trekninga av denne overraskelsen er å skrive det i en kommentar til dette innlegget med epostadressen din, også seinest torsdag klokka 11.00.

3 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Ohh, kan jeg få være med? Nydelig musikk er alltid deilig å ha, gjerne sammen med en god bok. :)

E-post: askine09@gmail.com

Marianne sa...

Den som vinner Insurgent er heldig :) Nettopp ferdiglest den og den var utrolig bra. Til og med bedre enn Divergent!!

siljeblomst sa...

Jeg har også klart å bestille dobbelt opp av Insurgent, så det blir en gibort hos meg når bok to kommer :-)