torsdag 20. oktober 2011

Skal jeg bli forfatter i november?

I dag fikk jeg være med på skrivekurs for åttendeklassinger med forfatteren Bjørn Sortland. Inspirerende! Nå har jeg blitt inspirert til å virkelig gjennomføre litteraturmål nummer 4: skrive en roman i NaNoWriMo, altså i løpet av november. Klarer jeg det kan jeg si at jeg har "vunnet" konkurransen (altså med meg selv, tidstyver osv.)

Det hjelper også å få en videohilsen fra vloggeren I talk to snakes. Ikke til meg personlig, selvfølgelig, men til alle som skal være med på dette heseblesende prosjektet. (Hun har også lagd video om Halloween, som jeg faktisk skal feire for første gang i år!)


Likevel - jeg vet NaNoWriMo vil ta mye tid, har mye å gjøre ellers, og skulle jo gjerne ha blogget og lest og så videre. Har en litterær ide, men vet ikke om den er gjennomførbar...
Jeg vil skrive ei spenningsfortelling om en barnebibliotekar (!) som må løse et mysterium med små barn som forsvinner etter ei eventyrstund. Det viser seg at... nei, nå får jeg bruke bokprat-skjønn og si at det vil jeg ikke røpe.

Har DU lyst til at jeg skal prøve meg på dette? Det betyr sannsynligvis mindre blogging, men kanskje du får ei (forhåpentligvis) artig historie å lese etter hvert?
Jeg blir med hvis jeg får minst 10 positive kommentarer på dette innlegget før november.

10 kommentarer:

Siljeblomst sa...

Spennende! Skal du skrive på norsk eller engelsk?

Balders bokblogg sa...

Så artig! Får håpe den blir bra. Jeg stemmer så visst på at du skal gjøre det! Så kanskje vi får lese den på bloggen din også?

Hilsen Balder

Elin sa...

Så spennende:) Lurer på det samme som Balder. Kanskje vi får lese den på bloggen din?:) He he:)

elis lesebabbel sa...

Hvis du lurer så ikke nøl! Har du for resten lest Tobie Lolness nå? Den franske boka du gjorde meg oppmerksom på? Og - hva synes du i tilfelle?

Synne sa...

Takk for kommentarer så langt:)
Silje: jeg hadde tenkt å skrive på norsk. Engelsk behersker jeg ikke godt nok, selv om jeg skjønner det når jeg leser.
Eli: holder på med Tobie Lolness. Spennende historie, liker den ganske godt foreløpig, men vet ikke helt hvem jeg kan anbefale den videre til. Er det en fabel for voksne? Eventyr for større barn? Osv. osv.

Vetle Ringsby sa...

Heisann! Jeg leste bloggen din og den var stilig! Digger designet ditt også forresten!!! Håper du får en fin dag videre! ;)......... håper du kan kommentere tilbake! ;)

Synne sa...

Hei Vetle! Tusen takk for den positive kommentaren! Jeg har vært inne på bloggen din og kommenterer gjerne;)

Rebecca sa...

Ja, eg synes du skal gjere det! Eg og er interessert!

annkolaas sa...

Ja! Ja! Ja! Gjør det. Det er en finfin erfaring.

Elise Kristine sa...

Åh, så spennende! Tror jeg skal ta et litt mer realistisk mål for meg selv, jeg vet at så travel som jeg er kommer jeg aldri til å klare så mange ord, men skrive, det skal jeg.