onsdag 16. juni 2010

Nyfødt vampyr

Er nettopp ferdig med Bree Tanners korte nye liv av Stephenie Meyer, den siste boka i Twilight-serien. Som en kanskje skjønner av tittelen er denne boka mye kortere enn Evighetens kyss (Twilight) og de neste tre.
Men det betyr at det er mye spenning på disse få sidene!

Bree er en av de "nyfødte" vampyrene som har blitt skapt av den rødhårede vampyren Victoria, Bellas dødsfiende, med ett formål: å drepe Bella. Men dette får ikke den lille hæren av nyfødte vite før rett før kampen. Bree skjønner likevel tidlig at noe ikke stemmer. For eksempel har de fått høre at solen er livsfarlig for vampyrer - som i legendene - men alle som har lest bøkene om Edward og Bella vet at solen "bare" får dem til å glitre. Dette oppdager Bree og Diego, en venn av henne. De to finner ut at de ikke vil bli med i det ville angrepet på Cullen-familien. Men Bree roter seg opp i det likevel. Og så kommer Volturiene...

Det er en fordel å ha lest de andre bøkene i serien først. Men kanskje det kan være en apetittvekker i stedet? Du vil vite hvem denne jenta er som har så søtt blod:)

Virkelig lesverdig bok!

4 kommentarer:

Mari sa...

I'm dangerous. I'm a predator! And I sparkle in the sun!

Jada... ;-)

Synne sa...

I would like to see it:)

Mari - Escape In A Book sa...

Det var virkelig forfriskende å lese om litt skikkelige vampyrer, selv om disse også glitret.

Jeg likte sagaen(med unntak av Breaking Dawn), men for meg var faktisk nesten denne boken en av de beste. Likte den veldig godt.

Synne sa...

Godt eksempel på at Meyer klarer å skrive kort og effektivt:)