mandag 17. mai 2010

Hipp hipp hurra!

Jeg kan godt gratulere dere med dagen! Herlig dag!

Men det jeg vil feire akkurat nå er at mørke Mari har nevnt bloggen min i bloggen sin i en lenke som går der en skal skrive 7 ting om seg selv (har sett eksempler på begge) og så skryte av 7 andre blogger. Jeg sakser fra Maris vurdering: "Lesehesten fra Sørlandet skriver godt om barne- og ungdomsbøker og ofte er vi ikke enige i det hele tatt. Noe som bare gjør det morsommere å følge med, selvfølgelig. :-"
Det er jeg så enig i, Mari! Det er kjekt å finne meningsfeller, men jeg skjønner mer og mer hvor viktig det kan være også å se en sak fra flere sider. Så - takk!

OK, 7 ting om meg:
1. Jeg var med i 5PÅ i femte klasse og kom nesten på tv. Vi tapte for et lag som ikke gjorde det spesielt bra i boksen, og greide faktisk å vinne over dem i en mer lokal tevling. Bildet av laget mitt sammen med Andreas Lunnan (min daværende helt!) henger fremdeles på veggen hjemme hos mamma og pappa. Det var forresten kjempegøy å være med i radiokonkurranse!
2. Jeg har sunget sammen med et gammelrock-band. To konserter! Crying in the rain, Blue Bayou, Love is all around med fler. Noe av det gøyeste jeg har vært med på i mitt sangliv!
3. Jeg er forferdelig lat. De som vet hvor ryddig det er rundt meg vil ikke skjønne dette, men det er sant.
4. Av og til legger jeg meg rett ned på golvet og nyter stor musikk (det er da jeg burde hatt surround-lyd).
5. Jeg har store problemer med trykknapper og pynteknapper på klær. Kan ha sammenheng med noen klær jeg ble nødt til å gå i som barn.
6. Jeg har en forkjærlighet for det keltiske. Keltiske myter og keltisk musikk. Ikke nerd, men såpass interessert at jeg håper jeg får med meg noe gammelt keltisk på turen min til Wales til sommeren! (Så sant ikke askeskyen stopper oss.)
7. Jeg leser mine egne dagbøker med jevne mellomrom.

Jeg liker veldig godt bloggene til Mariog Elin, men de har fått utfordringen allerede!
Jeg finner fram fire til:
Elis lesebabbel - sannsynligvis verdens tøffeste lyd- og blindeskriftsbibliotekar:)
Lises blogg (Knirk) - gir meg et innblikk i en verden utenfor fantasy, ren spenning og ungdomsbøker (selv om hun er innom det også)! Og hun klarer å være helt ærlig om hvor dårlig hun synes House of night er. (Erm. Jeg holder nå på med bok 5.)
Ladybug (Underhold meg) - lekker blogg!
Beateslill - ser ut til å ha samme boksmak som meg, sympatisk altså! 

3 kommentarer:

Beatelill sa...

Takk for fine ord. Det var koselig :)

Anonym sa...

Ha ha! Bok nummer fem ja. Det var morsomt å høre. Du, hvis du liker keltiske fortellinger og historier, bør du komme på Fortellerfestialen på Dramatikkens hus i Oslo søndag 6. juni og høre den keltiske fortelleren Clare Murphy fortelle legender og sagn fra Irland! Sjekk ut: Http://www.fortellerfestivalen.no

Synne sa...

Skulle gjerne vært der, men det er litt langt å reise for en dag dessverre...