lørdag 31. mars 2012

5 år med Lesehesten fra SørlandetDa var det tid for jubileumsinnlegget! Jeg hadde tenkt å krydre det med litt lyder og små kommentarer i bildet, men da ble snakkelyden dårlig, så dette er omtrent et råopptak. Håper det likevel faller i smak!
Takk til alle som har fulgt med så langt!

Her er ei liste for deg som vil finne innleggene og temaene jeg snakker om i videoen (to av innleggene er fjerna fordi filmen er fjerna):
Noen tema

6 kommentarer:

Mari sa...

Først og fremst gratulerer så mye med jubileet, Synne, det var en fantastisk oppsummering! Jeg håper som deg at du fortsetter å blogge i minst fem år til. Det er forresten veldig interessant å høre deg fortelle om gledene ved å være bibliotekar, generelt om yrket også selvsagt.

Veldig fint at du la ved linker for det er ikke alle innleggene du nevnte jeg har fått med meg. Jeg har også blogget siden 2007, men bokbloggenes verden oppdaget jeg ikke før 2008(det var da min bokblogg ble til).

Så hyggelig at du fikk med en pingvin i videobloggen, jeg ble nesten litt rørt ;) Det var virkelig en fin historie om Ben og pingvinen. Jeg måtte sporenstreks over til vårt bibliotek sine nettsider for å reservere boken. Forøvrig en veldig kjekk mulighet, men det er en digresjon. Boken er helt sikkert flott for høytlesning med barna.

Gråbekka`s Blogger sa...

Gratulerer med bloggerbursdagen!:) Kjempekoselig innlegg. Likte spesielt når du visste pingvin boken .Den skal jeg låne og lese for barna i barnehagen en gang:)

Likte å høre om deg å bloggen din.Var veldig interessant, og det var en veldig bra video:) Du har en veldig fin blogg og jeg ønsker du vil blogge i mange år til:) Kommer å lese jeg:)

Ønsker deg en riktig god påske og mange nye og gode blogge år!:)

Synne sa...

Takk skal dere ha, og god påske til dere også!
Mari, hva blogga du om før du begynte med bokblogging?

Mari sa...

Jeg blogget(og blogger fortsatt, bare ikke så ofte) om Sikring av barn i bil.

Siljeblomst sa...

Gratulerer så mye med blogg - jubileum, Synne! Det var en veldig fin oppsummering du hadde laget, og for en søt bamse - assistent du har :-)

Ønsker deg en riktig god påske!

Synne sa...

Bims sier "tusen takk altså". Det ser ut som han rødmer her han sitter. Så det slo an:) God påske til deg også!