lørdag 10. november 2012

Elsker bloggen din...


Nå sirkulerer det en blogg-utmerkelse som heter "I love your blog". Tusen takk til Balder og Mai Lene, unge bokbloggere som har gitt meg hver sin! Jeg skal da løfte fram fem blogger selv. Helst noen som burde ha flere følgere enn de har i dag. Jeg knuser denne gode intensjonen ved å heller nevne fire blogger jeg ofte gleder meg til å lese nye innlegg fra i Google Reader. Jeg leter nemlig sjeldent selv etter nye blogger - men er fornøyd når jeg finner noen det virkelig er verdt å følge!

1. Bokelskerinnen (spesielt på grunn av boknyhetene og andre faste spalter. Genialt! Har også, det skal sies, en vakker design på bloggen, som jeg riktignok bare ser utenfor Reader.)

2. Julies bokbabbel (også boknyheter; godt skrevet, innholdsrik uten å være tung, har lekre "kort sagt-bokser" etter anmeldelsene). Julie har en Wordpress-blogg som krever innlogging for kommentarer; jeg lar være å lete etter Wordpress-passordet mitt, som jeg sjeldent bruker, og håper heller at du leser dette. Lite hint.

3. The Witch of the North (skriver godt og med humor om ulike temaer, for eksempel bok og film; flink med bilder)

4. Ellikens bokhylle (med fare for å gjenta meg selv: humor! våger å skrive personlig og fra levra)

Gratulerer og skriv videre, det er kjekt å lese dere.

Har dere forresten fått med dere at Norges morsomste bok er kåret hos nrk.no? Det ble Kjell Aukrusts Alvdalstrilogi. Har noen lest den? Jeg nevnte Arnfinn Koleruds Når ein først skal skyte nokon (morsomste boka jeg leste i forfjor) i kommentarfeltet, og var ikke alene om det - den kom blant de ti beste. Hurra!  Gleder meg til å lese neste bok om Vassbygda/Vassbygdi.

5 kommentarer:

astridterese sa...

Jeg har også lest Når en først skal skyte nokon og synes den er kjempebra! Og morsom :-)

ellikken sa...

Tusen takk fineste du! I heart your blog too, så ekstra stas at denne kommer fra deg. - Og for et fantastisk fint selskap jeg er i...! Hatten av for dere altså :)

Bokelskerinnen sa...

Tusen takk for inspirerende og fine ord :) Og jeg sier som Elliken, det er utrolig mange andre flotte bloggere du har valgt.

Håper forøvrig du kommer med en videooppsummering på tampen av dette året også, om du har tid og lyst!

Synne sa...

@astridterese: ja, den boka burde flere lese. @ellikken: bare hyggelig! @Bokelskerinnen: ja, selvfølgelig kommer det en ny video;) Gleder meg allerede til å lage den. Kom gjerne med innspill.

Anja sa...

Bedre sent enn aldri, men tusen takk for utmerkelsen! :) Veldig artig.