onsdag 4. september 2013

Baksjå og framsjå: august


Det ble jammen meg bading også i Hallingdal i år!
Da var høsten skikkelig i gang. Selv om det akkurat i dag er herlig sommertemperatur! Her kommer oppsummeringa for den siste sommermåneden og den første høstmåneden i ett, nemlig august. (Her kan du lese om juli.)

Det ble ellers 4 innlegg i august:
Bøkene jeg ellers leste var
  • en roman om ei barselgruppe; passet godt fordi jeg skulle innom ei barselgruppe i jobben i dag. 
  • ateisten Dan Barkers fortelling om hvordan det var å leve med og uten tro 
  • ei fantasifull barnebok av Mark Haddon, kjøpt til biblioteket fordi jeg fant den på lista over gode guttebøker i fagboka Gutter og lesing
Til sammen ble det 7 bøker. Ved utgangen av august var summen 107 bøker(fra nyttår).

Kan noen bli med på Best i 2013-lista? Norwegian Wood kommer høyt opp. Unorthodox var veldig engasjerende.

Så var det framsjå for september. Det mest interessante som skjer på bokfronten denne måneden er bokbloggtreffet 14. september, som jeg får være med på i år. Kanskje jeg møter deg der? Ellers skal jeg ha min første runde med bokklubb for ungdom på jobb i morgen; det er mulig dere får vite hvordan det gikk. Jeg er spent! Jeg har fremdeles til gode å vise flere bilder fra turen i sommer, det kommer. Og så har jeg ei vpbi-bunke, selvfølgelig.
Da ønsker jeg dere en god lesemåned!


2 kommentarer:

Gråbekka`s Blogger sa...

Virker som du har hatt en skikkelig fin lesemåned:) Har hatt det selv også. 107 Bøker det er jo bare helt utrolig...wææou! Høres gøy ut med leseklubb. Kos deg videre! Og ha en herlig september måned!

Synne sa...

Jeg ser nå at jeg ikke har skrevet 107 bøker til nå "i år":) så det kan jo faktisk tolkes helt ekstremt. Men ja, det var en fin måned. Takk det samme!